Weijerseikhout Solar neemt deel aan Woonmarkt Groesbeek

Op zaterdag 4 oktober van 11.00 tot 15.00 uur is de Woonmarkt in het ZOMA-gebouw in hartje Groesbeek. Tijdens deze Woonmarkt worden de nieuwbouwprojecten in Groesbeek gepresenteerd en er zijn diverse projecten en kavels te bezichtigen. Daarnaast zijn er stands om u als bezoeker te informeren en te adviseren over alles wat met wonen te maken heeft. Weijerseikhout is aanwezig om u te informeren over duurzaam wonen en de financiële aspecten die daarbij komen kijken.

Woonmarkt GroesbeekOp zaterdag 4 oktober van 11.00 tot 15.00 uur is de Woonmarkt in het ZOMA-gebouw in hartje Groesbeek. Tijdens deze Woonmarkt worden de nieuwbouwprojecten in Groesbeek gepresenteerd en er zijn diverse projecten en kavels te bezichtigen. Daarnaast zijn er stands om u als bezoeker te informeren en te adviseren over alles wat met wonen te maken heeft, zo is er ook aandacht voor duurzaam wonen en de financiële aspecten die daarbij komen kijken.

Duurzaam wonen, investeren in de toekomst!
Heeft u plannen om meteen in uw nieuwe woning of appartement duurzame energie op te wekken om de energiekosten te verlagen of wil u uw bestaande woning verduurzamen? Dan is dit zeker een slimme zet! Uit onderzoek blijkt namelijk dat niet alleen uw energielasten beduidend lager zullen uitvallen, maar dat uw woning ook meer waard wordt. Onze collega’s van Weijerseikhout Solar zijn aanwezig om vrijblijvend met u mee te denken over de mogelijkheden van zonnepanelen en vergeet ook zeker niet de voordelen van dakisolatie. Want wist u dat gemiddeld 30% van uw energieverbruik verloren gaat via het dak? Klik hier voor meer informatie over zonnepanelen of dakisolatie.

Financiële aspecten
Heeft u een woning of appartement op het oog en bent u benieuwd of u het kunt kopen of huren? Wilt u weten wat er allemaal financieel bij komt kijken? Dan kunt u op de Woonmarkt terecht bij het Starterscafé. Hier staan de notarissen van Mostart en Timmermans Netwerk Notarissen en de hypotheekadviseurs van HV Hypotheken u graag te woord. U kunt ook terecht bij de stands van SNS Bank en de Rabobank.

Workshop ‘waar moet je aan denken bij de aankoop van je eerste woning’.
Tijdens de Woonmarkt kunt u bij het Starterscafé ook een workshop bezoeken. Het thema daarvan is: ‘Waar moet je aan denken bij de aankoop van je eerste woning; een praktisch stappenplan!’ Zoals het thema aangeeft, wordt er in een korte presentatie aangegeven wat de belangrijkste stappen zijn op weg naar de aankoop van je eerste droomhuis.

Kom ook naar de Woonmarkt in het ZOMA-gebouw in hartje Groesbeek.
De entree is gratis. Kijk ook op www.groesbeekisgenieten.nl

Zaterdag 4 oktober
Van 11.00 tot 15.00 uur
Spoorlaan 5A, Groesbeek
(Direct achter Scapino en Hema/Marktplein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.)