Weijerseikhout wint met ketenpartners de DuBo Awards 2014
DuBo Awrads 2014 winnaars

Tilburg, 3 februari 2014, Weijerseikhout ontving gisteren samen met de ketenpartners van Grootonderhoud 2.1 de Nederlandse Duurzaam Bouwen Award. Grootonderhoud 2.1 werd winnaar in de categorie Duurzaamste Ketensamenwerking. De Award werd uitgereikt door secretaris-generaal Siebe Riedstra.

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards belonen de inzet van koplopers die laten zien dat een goede samenwerking de sleutel tot succesvolle projecten is.

Uit het juryrapport: ‘De winnaar in deze categorie is Groot Onderhoud 2.1.
Groot Onderhoud 2.1 is een samenwerkingsverband tussen een zevental organisaties. Het samenwerkingsverband is opgericht voor het uitvoeren van groot onderhoud aan corporatiewoningen. Bundeling van kennis en kunde leidt tot goede kwaliteit en bewonerstevredenheid. De samenwerking heeft zich bewezen in een groot project in opdracht van Portaal. Er wordt niet alleen gekeken naar energetische verbetering van de woningen, maar ook naar de leefbaarheid in de wijk en het grotere schaalniveau.’

De Ketenpartners van Groot Onderhoud 2.1 zijn: Hagemans Vastgoedonderhoud, Verweij Houttechniek, Weijerseikhout, Romijnders Installaties, Comfort Company, Ventimon Technische Installatiebedrijven en Takkenkamp

Meer info via http://www.duurzaambouwenawards.nl/nieuws/de-winnaars/

Weijerseikhout streeft naar een blijvende samenwerking met vaste partijen om op deze manier zo klantgericht en zo efficient mogelijk te werken. Deze prijs uitgereikt door een vakjury bevestigt dat wij op de goede weg zijn.